Doel

Graag willen we u/jou iets vertellen over onze groep, die in oktober 2015 al 30 jaar bestaat.

Ons doel is zingend getuigen van het geweldige evangelie van Gods grote liefde en genade, die Hij heeft laten zien in zijn Zoon Jezus Christus. We willen niet alleen daarvan getuigen, maar hopen ook dat mensen bemoedigd worden door de liederen, muziek en ons enthousiasme

 

Beleving

Natuurlijk is het belangrijk dat een lied mooi en zuiver gezongen wordt. Maar veel belangrijker voor ons is, dat het wat doet met de mensen.

Voor elk optreden zijn we na het inzingen een kort moment even stil en bidden we samen tot God om een gezegende dienst, kracht en om de werking van zijn Heilige Geest, zodat we echt vanuit het hart kunnen zingen.

Heel vaak merken we ook iets van die Geest tijdens optredens, voelen we zijn nabijheid en hopen we dat dit ook zo overkomt, zodat ook anderen geraakt worden.

Vaak horen we na optredens dat dit door een lied of soms een zin uit een lied gebeurt. In ons gastenboek, wat we bij elk optreden meenemen, staan vaak ontroerende reacties. Dat maakt ons dan blij en zijn we God dankbaar.

 

Repertoire

In de loop van de jaren hebben we een uitgebreid repertoire ontwikkeld met nederlands- en engelstalige liederen. Dat varieert van bekende "meezingers" tot wat minder bekende ingetogen liederen. Soms "gaat het dak eraf", terwijl op een ander moment een lied bijna "fluisterend" en heel gedragen gezongen en gespeeld wordt. Daarbij proberen we rekening te houden met alle leeftijden.

Het zijn liederen waarin het draait om het evangelie, iedere keer vanuit een andere invalshoek. Onze compleet verzorgde themadiensten worden dan ook veel aangevraagd.

 

Beste bezoeker van deze site,

We hopen dat we elkaar binnenkort nog eens zullen ontmoeten. Dat 'de Regenboog' een brug mag zijn tussen mensen, maar ook een verbinding van God náár de mensen.

Tot ziens !

 


iCagenda - Calendar